Tietosuoja

Olemme sitoutuneet noudattamaan tarkasti Rekisteriselosteessamme olevaa sisältöä ja
näin suojaamaan asiakkaidemme henkilötietoja.

Henkilötiedot:

Silmälasistore noudattaa tietosuojalakia tarkasti.
Lain mukaan meidän on saatava sinulta lupa tietojesi käsittelyyn ja tallentamiseen tietokannassamme.
Ostamalla tuotteita Silmälasistoresta annat siihen myöntymyksesi. Kaikkia henkilötietoja, mukaan lukien henkilötunnus,
jotka annat Silmälasistore tilausta tehdessäsi tai sivustollamme vieraillessasi, käsitellään luottamuksellisina tietoina.

Tietoja käytetään ostosi myötä sinua kohtaan syntyneen velvollisuutemme täyttämiseen, sekä markkinointitarkoituksessa.
Silmälasistore ei koskaan luovuta henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa kolmansille osapuolille.
Sinulla on oikeus saada tietoosi sinusta tallentamamme henkilötiedot. Jos ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai epäolennaisia,
on sinulla oikeus vaatia tietojen korjausta tai poistoa.
Voit peruuttaa rekisteröitymisesi viimeiset tarjouksemme sisältävän sähköpostin tai postin välityksellä lähetettävän uutiskirjeemme vastaanottajaksi milloin tahansa.

Luottokorttimaksut ja suoraveloitus:

Luottokorttimaksuja ja suoraveloituksia käsiteltäessä sinut uudelleen ohjataan Checkout -palvelun https-sivulle luotettavan maksutoimituksen takaamiseksi. Luottokorttinumerosi lähetetään suoraan pankkiisi suojatun yhteyden välityksellä. DebiTechs secure server software (SSL) on markkinoiden käytetyin ja paras mahdollinen ohjelma maksutapahtumien suojattuun käsittelyyn.

Silmälasistore ei saa tietoa kortti- tai pankkitiedoistasi.